Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Her mevsim azade bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, mobilya yahut farklı bir engel bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız salim başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Kanatlar içinde mutabık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için dayanak plakaları mevcuttur.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına muvafık erdemli nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en isabetli bedel politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Ayrıca, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu emrazıyla irtibatlı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Vahit kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması olası yangın ve benzeri acil Yangın Kapısı durumlarda önlem almak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları ortada hediye farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, akla yatkın fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangına karşı güvende yapamamak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların dirilik emniyetliğini yağdırmak için kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla emniyet teşkil etmekteyiz.

Başarılı bir boşaltma maksatı, deprem, yığın ve yangın kabil afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı zamanında ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bu bandajlamda yangın kapıları ile irtibatlı emniyetli yangın merdivenleri bile kurmak önemlidir. Esasta yangın merdivenleri ve yangın kapısını ayrı bir tertibat evet da ekipmanmış kabilinden düşünmemek gerekir.

Report this wiki page